پیش از آنکه بخواهیم سیستم لینوکس را توضیح دهیم باید بدانیم مفهوم سیستم عامل چیست؟ سیستم عامل نرم افزاری است که به مدیریت منابع موجود در یک دستگاه می پردازد یعنی ارتباط بین سخت افزار و نرم افزار را فراهم می کند. دستگاه می تواند لپ تاپ، کامپیوتر، تلفن همراه، مودم، سوئیچ و . باشد. می توان گفت وظیفه اصلی سیستم عامل برقراری ارتباط بین کاربر و قطعات دستگاه الکتریکی است در واقع این واسطه ها به کاربر کمک می کنند تا بتواند به راحتی از کامپیوتر و یا گوشی خود استفاده کند.

در حال حاضر سیستم عامل هایی همچون ویندوز، لینوکس و مک بر روی سیستم های کامپیوتری، رایانه ای و لپ تاپ ها وجود دارند. برای گوشی های تلفن همراه نیز می توان گفت سیستم عامل اندروید و ios جز متداول ترین مواردی هستند که مورد استفاده قرار می گیرند.

تاریخچهLinuxچیست؟

عبارت Linux از سال ۱۹۸۴ شناخته شده است. اگر بخواهیم از لحاظ فنی آن را شرح دهیم، میتوان چنین گفت که به تنهایی به عنوان هسته سیستم عامل معرفی می گردد. اما از طرفی برخی نیز می گویند که لینوکس که با نماد پنگوئن شناخته می شود، هم نوعی سیستم عامل مانند ویندوز است. و دسته سوم هم که کلا اعتقاد بر این دارند Linux نام دیگر Ubunto است و این دو یکی هستند.

ما اینجاییم تا به شما بگوییم برنامه لینوکس چیست و چه کاربردی دارد.

سیستم عامل لینوکس چیست؟

در معرفی سیستم عامل لینوکس می توان گفت سیستم عامل لینوکس از قدرتمندترین سیستم عامل های موجود در بازار است که بصورت متن باز ارائه می گردد. همچنین در بین مهندسان نرم افزار از محبوبیت ویژه ای برخوردار است.

برای آشنایی با سیستم عامل لینوکس باید بدانید که سیستم عامل unix ( یونیکس ) در سال ۱۹۷۱ توسط شرکت تلفن و تلگراف آمریکا توسعه و گسترش پیدا کرد. این سیستم عامل گران قیمت بود و همه مردم نمی توانستند به راحتی از آن استفاده کنند.

بنابراین سیستم لینوکس که بسیار شبیه به یونیکس و از زیر شاخه های آن است، به عنوان جانشین برگزیده شد. در سال ۱۹۹۱ تورالدز لینوکس هسته مرکزی لینوکس را ساخت. سیستم عامل لینوکس توسط کمپانی های بسیاری پشتیبانی می شود.

کرنل یا هسته لینوکس چیست؟

به طور کلی می توان گفت هر سیستم عاملی دارای هسته یا کرنل ورابط بین نرم افزار و سخت افزار سیستم است، در واقع می توان گفت وظیفه انجام کارهای اساسی و پایه برعهده هسته یا کرنل است.

در اصل، لینوکس پایین ترین سطح اجزای نرم افزاری یک سیستم به شمار می رود و اگر این بخش آسیب ببیند بقیه نرم افزارها هم قادر به استفاده نخواهند بود. از وظایف هسته آن است که منابع سیستم را به برنامه های دیگر موجود در سیستم متصل می کند.

وظایف هسته سیستم عامل Linux چیست؟

از مهمترین وظایف هسته نرم افزار لینوکس می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. ذخیره سازی داده ها: ذخیره سازی داده ها در حافظه ای که با دسترسی تصادفی کار می کند یا در حافظه دائمی و یا در فایل سیستم مجازی صورت می گیرد.
  2. دسترسی به شبکه کامپیوتری
  3. زمانبندی
  4. استفاده از ابزارهای ورودی و خروجی مانند موس، کیبورد، وب کم و فلش usb
  5. امنیت: این امنیت می تواند شامل امنیت منابع و همچنین کاربران و گروه های کاربری مختلف باشد.

کاربرد لینوکس چیست؟

تا به اینجا به این درک رسیده ایم که لینوکس چیست و در این بخش به کاربرد سیستم عامل لینوکس خواهیم پرداخت.

به دلیل متن باز بودن برنامه لینوکس ، امنیت سیستم عامل آن بسیار بالاست. در نتیجه برای سازمان هایی که نیاز به حد بالای امنیت هستند بسیار کاربردی است. این نرم افزاربه عنوان سیستم عامل محبوب در شبکه ها و محیط های شبکه ای استفاده می شود و می توان گفت که ۷۰ درصد فایروال های مورد استفاده در شبکه های دنیا، از سیستم عامل لینوکس استفاده می کنند.

برای خواندن ادامه مطلبسیستم عامل لینوکس چیست؟ (همه چیز درباره سیستم عامل لینوکس و تفاوت آن با ویندوز) کلیک کنید.

برترین زبان های برنامه نویسی دنیا در سال 2021

انواع داده در جاوا – انواع داده زبان برنامه نویسی جاوا

ایجاد کلاس جاوا Java Class File – نقطه اساسی برنامه نویسی جاوا

مثال Hello World – اولین برنامه Hello World در جاوا.

برنامه نویسی چیست و برنامه نویس چه کاری انجام میدهد؟

چه لبتاپی برای برنامه نویسی مناسب است؟ (لیست بهترین لبتاپ های برنامه نویسی سال 2021)

قدمهای اصلی طراحی محصول نرم افزاری جدید

سیستم ,لینوکس ,عامل ,های ,هسته ,استفاده ,سیستم عامل ,عامل لینوکس ,می توان ,توان گفت ,لینوکس چیست؟ ,عامل لینوکس چیست؟

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


etemadbenafs1 ۞ به وبلاگ مرکا خوش آمدید ۞ طراحي سايت چوب آسیا ronasmtarh هیئت شنا شمالغرب تهران poonehbarg 1432443 معرفی برنامه های ثبت و تحلیل نمرات ماهانه و پایان دوره Keith's receptions